Jistě, vsadit právě na Škodovku je dobrá volba, a to hned z několika různých důvodů. Velkou výhodou je dostupnost autorizovaných servisů, které musíte navštěvovat nejen kvůli pravidelné údržbě, ale také vždy, když dojde k nějaké komplikaci.

Automobilka v Mladé Boleslavi je známá po celém světě, vozy této značky rozhodně nejezdí jen v českých městech. Nezapomeňte, i menší závada se může stát velkým problémem, pokud ji budete ignorovat. Důležitá je tedy také prevence!

Připravte se na předplacený servis

Až pět let servisu, který si můžete předplatit? Samozřejmě, vše je omezeno buď počtem let nebo počtem najetých kilometrů (60, 100 nebo 150 tisíc), to podle toho, která ze skutečností přijde ke slovu dříve. Můžete být proto v klidu na opravdu dlouhou dobu. Autorizovaný servis Škoda pomůže v mnoha různých situacích, nejen tehdy, když je nutné vyměnit olej nebo filtry, což je vždy lepší nechat na práci zkušených odborníků a zbytečně nešetřit.

Pravidelná servisní prohlídka je nutností, podobně jako kontrola stavu chrupu v zubní ordinaci. Otálet se nevyplácí, protože pak může ke slovu přijít dlouhodobě neřešená komplikace, která nás náhle překvapí třeba během zimní části sezony.

Jednoduchá domluva je vždy výhodou

I když jsou české silnice v dobré kondici, mít v záloze kvalitní servis pro vaše vozidlo se vždycky vyplatí. Zavoláte do servisu, domluvíte se, a to vlastně kdykoliv, když dojde k nějakým potížím. Značka, jakou je Škoda, má i v konkurenci desítek různých značek z celého světa na našich vozovkách výborný zvuk. Partner, na kterého se můžete spolehnout v každé situaci, je v životě jednoduše nepostradatelný!