Snídaně

Obrázek

Exotické zelené smoothie ​

Uvedené množství surovin vystačí na jednu porci. ​
Obrázek

Francouzský toast se skořicí a lesním ovocem

Ve velké míse smíchejte mléko, vejce a špetku skořice. Na pánvi rozpustíme máslo. Tousty obalíme z obou stran v připravené směsi a smažíme dozlatova z každé strany. Osmažené tousty můžeme papírovou utěrkou osušit. Podáváme posypané moučkovým cukrem, přidáme čerstvé plody, omáčku z lesních plodů a dozdobíme snítky máty.
Obrázek

Míchaná vajíčka se slaninou, pažitkou a parmazánem

Rady pro začátečníky i pokročilé: vajíčka, která jste ještě nejedli!
Obrázek

Grilovaný chléb s avokádem a rajčaty

Rozehřejeme troubu na 180 stupňů. Rajčátka namarinujeme olivovým olejem, solí a pepřem a dáme péct do trouby na 15-20 minut.
Obrázek

Vejce Benedikt s holandskou omáčkou

Housku rozkrojíme, obě strany namažeme máslem a společně se slaninou opečeme na pánvi. V menším hrnci přivedeme k varu vodu a vmícháme do ní lžíci octa.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace